Trajecten

Vanaf april 2024 werk ik in trajecten. Naargelang welk traject je kiest, zijn er meer of minder individuele sessies aan verbonden. Bij elk traject zit ook een extraatje, om jou en je kind nog beter te kunnen ondersteunen!

Als ouder blijf je bij je kind tijdens een individuele sessie, ik betrek je actief want we gaan echt sámen aan de slag. Als we merken dat je kind zich om een of andere reden geremd voelt omdat je als ouder erbij bent, dan kunnen we uiteraard bijsturen.

De extraatjes:

– Een roller met etherische olie. Die roller kan je kind aanbrengen op de huid, ter ondersteuning van bv een (spannende) schooldag.

– Affirmatiekaarten voor kinderen. Met affirmaties die kinderen kunnen helpen bij het opbouwen van hun zelfvertrouwen en het ontwikkelen van een positieve mindset.

– Een gevoelsdagboek voor kinderen. Zodat je kan praten met je kind over wat er zich in z’n hoofd afspeelt.

Mini traject

Eén kennismakingsgesprek, drie individuele sessies én een roller met etherische olie. Het mini traject duurt gemiddeld 1,5 maand.

€253

Werkelijke waarde is €272,95. Je ontvangt dus een korting van €19,95.

Medi traject

Eén kennismakingsgesprek, zes individuele sessies, een roller met etherische olie én affirmatiekaarten voor kinderen. Het medi traject duurt gemiddeld 3 maand.

€438

Werkelijke waarde is €490,45. Je ontvangt dus een korting van €52,45.

Maxi traject

Eén kennismakingsgesprek, tien individuele sessies, een roller met etherische olie, affirmatiekaarten voor kinderen én het gevoelsdagboek. Het maxi traject duurt gemiddeld 5 maand.

€660,50

Werkelijke waarde is €770,45. Je ontvangt dus een korting van €109,95.

Losse sessie

Indien gewenst is er ook nog steeds de optie voor een losse, individuele sessie.

€65

Eén op één begeleiding voor ouders

Je kan als ouder ook bij mij terecht voor een eenmalige sessie, waarbij ik ruim de tijd voor je neem, mee nadenk en je tips & tricks geef indien gewenst.

€75