Over Ludique

Ik ben Jolien, 27 jaar, mama van een zoontje en pedagogisch coach met het diploma Bachelor in de Pedagogie van het jonge kind. Ik volgde de jaaropleiding tot ouder-kindcoach, om mij nog meer te specialiseren in het werken met kinderen én ouders. Daarnaast zal ik mij de komende periode verdiepen en specialiseren in hoogsensitiviteit bij kinderen. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!

Momenteel verbouwen we de praktijk om jullie in de toekomst nog beter te kunnen begeleiden! Dat wil zeggen dat ik momenteel ben uitgeweken naar een andere locatie. Je kan bij mij terecht in Compagnie Bougie te Melle of bij Geboren in Gent te Gentbrugge. Je zal zowel voor individuele begeleiding als voor workshops daar bij mij terecht kunnen.

Ludique

Luisterbereid
Alles begint bij de tijd nemen om gewoon even te luisteren naar jouw verhaal.

Uniek
Iedereen is uniek, de coaching is dus maatwerk en altijd anders.

Duidelijk
Zodat zowel jij als je kind weet wat je wel of niet kan verwachten.

Inspraak/Idee
Jij en je kind hebben medezeggenschap over wat er gaat of moet gebeuren. Alles gebeurt op jouw eigen ritme.

Qwaliteiten
Ik vertrek altijd vanuit de kwaliteiten van jouw kind.

Uitblinken
Door te werken aan de hand van kwaliteiten, blinkt een kind uit in zijn eigenheid.

Eerlijk
Eerlijke en open communicatie is voor mij de basis van onze samenwerking.

Mascottes

Leo De Wasbeer

Leo de wasbeer is één van de mascottes van Ludique. De wasbeer is intelligent, vrolijk, opgewekt en nieuwsgierig. Hij geeft aandacht aan anderen, luistert naar wat de ander te vertellen heeft en uit zijn waardering en bewondering. Het verhaal van Leo helpt kinderen om te gaan met hun situatie. Hij luistert en bewondert wat kinderen allemaal kunnen! Hij gaat samen met hen op pad, en stapje voor stapje, helpt Leo kinderen richting meer zelfvertrouwen.

Lucie De Otter

Lucie de otter is het vriendinnetje van Leo. De otter is vrolijk, intelligent, moedig en sterk, en goedaardig van karakter. Lucie weerspiegelt het vermogen om te spelen, en helpt kinderen hun ‘innerlijke kind’ niet uit het oog te verliezen. Haar verhaal helpt om nieuwe vreugde in het leven te vinden zodat je beter kan omgaan met moeilijkere, meer stressvolle situaties. Ze geeft kinderen tijd en vrijheid om tot rust te komen en hun eigen pad te bewandelen.